Miksi kirjoitin ensimmäisen runokirjani?

Olen aina ihaillut ihmisiä, joilla on kyky tuottaa sujuvaa ja viihdyttävää tekstiä. Se on erittäin vaikeaa, ja runous on kirjoittamisen lajeista ehkäpä kaikkein vaikein ja täysin anteeksiantamaton. Runon on oltava kaunis, sujuva, oivaltava, ja runo ei saa olla tylsä. Päivätyössäni en kirjoita luovaa tekstiä, ja siten runous on normaaliskaalani äärilaidassa tai jopa ulkopuolella. Runojen kirjoittaminen on ajatusten äärimmäistä tiivistämistä, mikä on vaikeaa. Joku opettelee keinoälyalgoritmeja ja toinen soittaa kitaraa. Haastan itseäni kirjoittamalla runoja.

Olen toki aina lukenut runoja. Lempirunoilijoitani ovat Lauri Viita, Uuno Kailas ja Eino Leino. Heiltä ehdoton suosikkini on Lauri Viidan “Kapina”, jota olen lausunut erilaisissa tilaisuuksissa vuodesta 1996 alkaen. Kun luen näiden kolmen runoilijan tekstejä, kysyn itseltäni hämmennyksen vallassa: mistä ihmeestä nämä ovat syntyneet?

Kirjani voit hankkia allaolevasta linkistä. Kirjan tuotot ohjaan 100% hyväntekeväisyyteen. Shopify ei toimi aivan optimaalisesti. Jos et halua maksaa PayPalilla, aukeaa checkout-polulla myöhemmin mahdollisuus korttimaksuun.

https://kasvuyrittajan-runokirja.myshopify.com/

Posted on October 22, 2023, in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a comment